Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Η Οδοντοστοματολογική Σύνοδος Θεσσαλίας αδιαμφισβήτητα πλέον, αποτελεί επιτυχημένο θεσμό, συνεχούς παρουσίας είκοσι έξι χρόνων, γεγονός που αποδεικνύει την άψογη συνεργασία μεταξύ των Οδοντιατρικών Συλλόγων και της Στοματολογικής Εταιρίας της Θεσσαλίας. Θα πρέπει βεβαίως να σημειώσω ότι φέτος συνδιοργανωτής είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Ελλάδας, στην οποία εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες.

 

Έτσι λοιπόν στην πόλη μας τη Λάρισα θα διεξαχθεί η 26η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος από 26, έως 28 Μάιου 2017 στο κτίριο «ΒΙΟΠΟΛΙΣ» της Ιατρικής Σχολής, σε χώρους σύγχρονους και άρτια τεχνικά εξοπλισμένους. 


Σκοπός είναι πάντα η επιμόρφωση των Συναδέλφων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της Οδοντιατρικής επιστήμης χρησιμοποιώντας μεταξύ των άλλων και μερικές από τις πιο σύγχρονες μεθόδους όπως η διαδραστική συμμετοχή των συναδέλφων.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Οργανωτική και την Επιστημονική επιτροπή για τις εντατικές προσπάθειες που κατέβαλαν για την επιτυχημένη διοργάνωση της Συνόδου.

 
Με την τιμητική ιδιότητα του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής που φέτος κατέχω θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους από  καρδιάς για τις εντατικές προσπάθειες που κατέβαλλαν και να τους ευχηθώ ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό τριήμερο στην όμορφη πόλη μας τη Λάρισα, που ως γνωστό φημίζεται για τη φιλοξενία της.


Σας καλωσορίζω λοιπόν, στην 26η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδο πιστεύοντας ότι από τη μια πλευρά οι γνώσεις που θα αποκομίσουμε και από τη άλλη η ευχάριστη διαμονή στην πόλη μας, θα αποτελέσουν την απόλυτη επιτυχία της Συνόδου.

 

  

Με εκτίμηση
Ευστάθιος Γ. Κουτσογιάννης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και του Ο.Σ.Λ.