ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην κοπή της πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00 στο χώρο "CROWN" (πρώην Πέτρινο), που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων 78.


H παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Για πληροφορίες και για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2410 671850.


Ο Πρόεδρος                                                         Η Γεν. Γραμματέας
Κουτσογιάννης Γ. Ευστάθιος                             Τσακμακίδου Β. Ιωάννα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΣΛ, Πέμπτη 31-1-2019

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 31-01-2019 και ώρα 20:30 στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας για ενημέρωση, σχετικά με τη την εφαρμογή του Κανονισμού Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-11-2018

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ έχει προκηρύξει εικοσιτετράωρη Πανελλαδική απεργία. Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν σε αυτή, για τους ακόλουθους λόγους:

Περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με τον χειρουργό οδοντίατρο κ. Κατσούπα Αχιλλέα προτίθεται να οργανώσει στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ημερίδες με θέματα:

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Με αφορμή την εφαρμογή από τις 25-05-2018 -και στην Ελλάδα- του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 20:30 στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου, Ερ. Σταυρού 9-17, για να ενημερωθείτε από ειδικούς σχετικά με την εφαρμογή του κανονισμού.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ           ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ Β. ΙΩΑΝΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/03/2018

20Η ΜΑΡΤΙΟΥ –ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας δράττεται της ευκαιρίας να στείλει μήνυμα στο κοινό της πόλης μας και του νομού μας. Στόχος του εορτασμού είναι η αναμετάδοση μηνυμάτων προς το κοινωνικό σύνολο που να το ευαισθητοποιούν ως προς τη σημασία της στοματικής υγείας. Ένα υγιές στόμα είναι αδιάσπαστα συνυφασμένο με ένα υγιές σώμα και το κεντρικό σύνθημα της φετινής καμπάνιας στοχεύει στο να παρακινήσει τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν τη στενή σχέση και αλληλεπίδραση μεταξύ της στοματικής και της γενικής τους υγείας και ευεξίας.

 

Το σύνθημα για το φετινό εορτασμό είναι το «Κάνε Αααα!». Η φράση είναι συνώνυμη της υγείας και έχει ευρεία απήχηση διεθνώς. Είναι μια συνηθισμένη, έκφραση που χρησιμοποιούν τόσο οι γιατροί όσο και οι οδοντίατροι, στη διάρκεια του τακτικού ελέγχου τους για την εξέταση. Η καμπάνια αυτή τονίζει την έννοια της υγείας του στόματος ως καθρέπτη του σώματος, που αντανακλά τη συνολική υγεία.

 

Οι γενικές συνθήκες υγείας μπορούν επίσης να αυξήσουν τον κίνδυνο προβλημάτων στο στόμα. Για παράδειγμα, οι στοματικές ασθένειες συνδέονται με τον διαβήτη, τις καρδιακές παθήσεις, τις αναπνευστικές παθήσεις και με κάποια είδη καρκίνου. Η κακή στοματική υγεία μπορεί να είναι το αποτέλεσμα, αλλά και η αιτία μιας κακής γενικής υγείας. Για αυτό τονίζουμε και λέμε: «Σκέψου το στόμα, σκέψου την υγεία».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ           ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ Β. ΙΩΑΝΝΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2018

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13, 14 του Ν. 1026/80 και την απόφαση του της 05-02-2018, προσκαλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ερ. Σταυρού 9-17 και ώρα 20:00 με θέματα:

Περισσότερα...